By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

I Brasserie Alba serveres der lækre menuer til frokost og aften i Havestuen på det Nye Bandholm Badehotel med fantastisk udsigt over havet.
Se menuerne længere nede på siden.
Åbningstider:
Frokost: Torsdag - Lørdag 12.00 - 14.30
Aften: Onsdag - Lørdag 18.00 - 22.00
SMØRREBRØD
(Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)
Sild m. Confiteret hvidløg, peberrodsmayo, fedtegrever & karse 95 kr.
Tomatsild, tomat chips, skalotteløg, creme fraiche & syltet sennepskorn 95 kr.
Kartoffelmad m. purløgscreme, fennikel crudité & rugbrøds crumble 95 kr.
Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, lokale salater & citron 110 kr.
Fiskefilet med rejer & citronmayo 125
Røget laks m. stuvet spinat, tørret tomat & friteret kapers på form brød 110 kr.
Hønsesalat af confiteret Dalbakkegaard kylling, stegte svampe, estragon & mesters bacon 95 kr.
Fuglekvidder m. purløgscreme, løg, rugbrødschips & karse 110 kr.
Håndskåret oksetatar m. tørret tomat, tomat kompot & estragonmayo 95 kr.
VARME RETTER
Æggekage med rugbrød, sennep, bacon & salat 125 kr.
Croque madame m. spejlæg & marineret salat 155 kr.
Fish 'n' chips m. tatar sauce & citron 175 kr.
Priser er inkl. moms og betjening.
DESSERTER
3 Lokale oste med ristet rugbrød, knækbrød & kompot 110 kr.
Mousse på mælkechokolade med krystalliseret chokolade, solbær gelé & mynte is 85 kr.
Dagens kage 45 kr.
Priser er inkl. moms og betjening
Julemenu i 3 serveringer
Hjemmebagt rugbrød & formbrød
Smør fra Aabybro
Hjemmelavet krydderfedt med fedtegrever og sprøde løg
1. Servering
2 slags sild:
Stegte sild med bløde løg & grov sennep
Solbærsyltede sild med fedtegrever & peberrod
Hjemmelavet gravad laks med Bandholm-rævesauce
Pandestegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade & grillet citron
Hjemmelavet hønsesalat af Dalbakkegard høns med svampe, estragon og bacon
2. Servering
Hjemmelavet confiteret andelår med krydret ande skysauce. Hertil rødkål med appelsin og andefedt
Bandholm julemedister med hjemmelavet grønlangkål og brunede og hvide kartofler
3. Servering
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce & tørrede kirsebær
Hvid chokolade og kirsebærsorbet
Karamelliserede mandler
DE NYE FAVORIT RETTER PÅ BANDHOLM BADEHOTEL - HVAD ER DIN FAVORIT RET?
Hver onsdag og torsdag frem til d. 15. december, tilbyder vi nu en række lækre favoritretter. Favoritretterne kan bestilles som Take Away, eller spises i Brasserie Alba og nyde vores smukke havudsigt.
Forudbestilling af Take Away og bordreservation sker via mail til info@bandholmbadehotel.dk senest kl. 15.00 til samme dag.
Uge 42 - Stegt Flæsk med Persillesovs & Kartofler
Uge 43 - Bøf Stroganoff med Hjemmelavet Kartoffelmos
Uge 44 - Boeuf Bourguignon med Hjemmelavet Kartoffelmos
Uge 45 - Coq au Vin med Ristede Kartofler
Uge 46 - Braiseret Oksespidsbryst med Stegte Kartofler & Peberrod
Uge 47 - Ossobuco med Gremolata
Uge 48 - Tarteletter med Høns & Asparges
Uge 49 - Mørbradgryde a la Bandholm Badehotel
Få nyhederne som den første. Vi sender nyheder og specielle tilbud direkte til din mailboks 4 gange om året.
-