Previous slide
Next slide

Brasserie Alba

Åbningstider af Brasserie Alba

I Brasserie Alba serveres der lækre menuer til frokost og aften i Havestuen på det Nye Bandholm Badehotel med fantastisk udsigt over havet.

Se menuerne længere nede på siden.

Åbningstider:

Frokost: Onsdag – Lørdag 12.00 – 14.30

Aften: Onsdag – Lørdag 18.00 – 22.00

Menuer af Brasserie Alba

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 stk. pr. person)

Anissild m. tomatmayo, løg, tørret tomater og karse 75 kr.

Løvstikke- og ramsløgsild m. løvstikke creme, mizuna og Fejø æbler 75 kr.

Fiskefilet m. mayo eller remoulade 105 kr. (tilkøb af rejer 30 kr.)

Saltet laks m. persillecreme, frisk radise, agurk og dild 135 kr.

Tatar m. ramsløgsmayo, friske jordskokker, tørret gruyére og æggeblomme 105 kr.

Skinke m. salatskud, løg, karse og sky 75 kr.

 

V* Salat vendt i urtevinaigrette m. persillepuré, friske radiser og agurk 65 kr.

V* Stegte kålskud og blomkålspure, estragonmix og syltet grøn tomat 75 kr.

 

Hønsesalat m. bladselleri, syltet tomat & kyllingekiks 65 kr.

Rejesalat m. friteret æg og karse 95 kr.

VARME RETTER

Pariserbøf m. pickles, løg, kapers, peberrod, rødbede og æggeblomme 125 kr.

Æggekage m. bacon, rødbeder og salat 125 kr.

Moules Frites 165 kr.

 

Tilbehør:

Grøn salat 45 kr.

Pommes frites m. Bandholm spice og mayo  45 kr.

 

Priser er inkl. moms og betjening.

 

DESSERTER

3 slags oste med knækbrød & kompot 95 kr.

Dagens kage 45 kr.

Priser er inkl. moms og betjening

4 serveringer – vælges af alle på bordet

Menuen består af 4 serveringer udvalgt af køkkenet 495 kr. pr. person

 

SNACKS

Crumpet m. stenbidderrogn, creme fraiche, purløg og skalotte 35 kr.

Tatar m. parmesan og ramsløgsmayo 35 kr.

Kroket m. kylling og gammelknas 35 kr.

 

FORRETTER

Hjemmesaltet laks m. persillecreme, radiser, muslingesauce og dild olie 119 kr.

Tatar m. pinjekerner, ramsløgsmayo, syltet agurk og puffet kartoffel 125 kr.

V* Stegte kålskud m. blomkålspuré, græskarkerner og urteolie 95 kr.

V* Svampetoast m. parmesan på surdejsbrød 115 kr.

 

HOVEDRETTER – serveres alle med kartoffel 

Indbagt torsk m. fiskefume skilt med brunet smør og pinjekerner 135 kr.

Confiteret Dalbakkegaard kyllingeoverlår m. små gulerødder, friteret grønkål og hønsesauce 165 kr.

V* Langtidsbagt hvidkål m. fermenteret aspargessauce og syltet hybenrose 115 kr.

 

KLASSIKERE

Bøf Bearnaise m. pommes frites 295 kr.

Dagens friske fladfisk, pandestegt og serveret m. nye, små kartofler og brunet smørsauce 225 kr. 

Moules Frites m. pommes frites 195 kr.

 

TILBEHØR:

Pommes Frites m. Bandholm spice og mayo 45 kr.

Salat 45 kr.

 

DESSERTER

Blondie m. saltkaramel, pæresorbet og citron verbena 75 kr.

Vaniljeis, rabarberkompot og karamel kiks 75 kr.

 

OST

3 slags oste m. knækbrød og sæsonens kompot 125 kr.

 

PETIT FOURS

Madeleines og fransk nougat 45 kr.

 

BØRNEMENU

Kylling med pommes frites 105 kr.

Fish ‘n’ chips 105 kr.