Luk

Det tager ikke lang tid
at komme langt væk

Brasserie Ophold fra kr. 1.505 pr. person

Vores Brasserie Ophold er for jer der har brug for et hyggeligt afbræk fra hverdagen i lækre omgivelser på Det Nye Bandholm Badehotel.

Når i ankommer, bliver I mødt i loungen af friskbrygget kaffe og lækker kage, inden I tager en tur på stranden, en gåtur i parken eller måske en frisk dukkert fra Danmarks ældste badeanstalt.

Senere serveres en lækker 4 serverings menu i hotellets Brasserie Alba, hvortil I kan vælge passende vine fra vinkortet eller måske bare nyde en iskold Krenkerup fadøl.

Om I senere vælger at slappe af i loungen eller gå i baren, eller måske direkte på værelset er helt op til jer, men I kommer ikke til at mangle hverken god mad eller hygge.

Næste morgen er Bandholm Badehotels lækre morgenmad klar til jer med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg fra lokale Dalbakkegård og morgenpølser fra Sakskøbing.

Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Pris

Fra kr. 1.145 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms

Golf Ophold fra kr. 1.475 pr. person

Overnat i lækre omgivelser, oplev gastronomi i særklasse og spil golf på Lolland-Falsters smukke og udfordrende golfbaner!

På Bandholm Badehotel byder vi dig velkommen i vores hyggelige lounge, hvor du kan få en drink ved ankomst. Indret dig herefter på dit unikke og luksuriøse værelse, inden du tager plads i vores stemningsfulde Brasserie Alba. Vi serverer en tre-retters menu, som stimulerer alle sanser.

Lig dig herefter godt til rette, og lad dig lulle i søvn af den lollandske stjernehimmel, som gæster er blevet det her i mere end 300 år. Næste morgen er der mulighed for at starte dagen med en udsøgt morgenmad med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg fra lokale Dalbakkegård.

Tag herefter ud på en af Lolland-Falsters skønne golfbaner, som byder på nye udfordringer for både øvede og letøvede. Du får dit greenfee udleveret i receptionen ved ankomst, så efter morgenmaden kan du blot pakke køllerne og komme afsted.

Opholdet kan opgraderes med en 4-retters tasting menu eller et værelse efter dit ønske.

Gourmet Ophold fra kr. 2.045 pr. person

Gourmet Ophold er for jer der vil have det ultimative Det Nye Bandholm Badehotel kan tilbyde.

Det mærker du fra det øjeblik du ankommer, hvor roen og stemningen nydes over et godt glas bobler og lækre snacks. 

Efter en dag på stranden eller på opdagelse i områdets seværdigheder, er det tid til at smage på vores  7-retters tasting menu i restauranten, hvor de lokale råvarer har hovedrollen. Vores dygtige kokketeam forvandler Lollands enestående lokale råvarer til gastronomiske genistreger, der kan parres med vine fra vores velassorterede vinkort. 

Kombinationen af maden og vinen sætter dine smagsløg på opdagelse, og når I er færdige, er der heldigvis ikke langt til hotellets bar og lounge eller jeres lækre værelse.

Vågn veludhvilet op, og nyd morgenmaden med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød   og æg fra lokale Dalbakkegård.

Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Opholdet inkluderer følgende: 

1 Glas bobler og snacks ved ankomst  

7 Retters Tasting Menu 

Kaffe og Petit Fours  

Overnatning med morgenmad

Pris

Fra kr. 2.045 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms