Luk

Det tager ikke lang tid
at komme langt væk

Brasserie Ophold fra kr. 1.195 pr. person

Vores Brasserie Ophold er for jer der har brug for et hyggeligt afbræk fra hverdagen i lækre omgivelser på Det Nye Bandholm Badehotel.

Når i ankommer, bliver I mødt i loungen af friskbrygget kaffe og lækker kage, inden I tager en tur på stranden, en gåtur i parken eller måske en frisk dukkert fra Danmarks ældste badeanstalt.

Senere serveres en lækker 4 serverings menu i hotellets Brasserie Alba, hvortil I kan vælge passende vine fra vinkortet eller måske bare nyde en iskold Krenkerup fadøl.

Om I senere vælger at slappe af i loungen eller gå i baren, eller måske direkte på værelset er helt op til jer, men I kommer ikke til at mangle hverken god mad eller hygge.

Næste morgen er Bandholm Badehotels lækre morgenmad klar til jer med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg fra lokale Dalbakkegård og morgenpølser fra Sakskøbing.

Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Pris

Fra kr. 1.145 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms

Golf Ophold fra kr. 1.475 pr. person

Overnat i lækre omgivelser, oplev gastronomi i særklasse og spil golf på Lolland-Falsters smukke og udfordrende golfbaner!

På Bandholm Badehotel byder vi dig velkommen i vores hyggelige lounge, hvor du kan få en drink ved ankomst. Indret dig herefter på dit unikke og luksuriøse værelse, inden du tager plads i vores stemningsfulde Brasserie Alba. Vi serverer en tre-retters menu, som stimulerer alle sanser.

Lig dig herefter godt til rette, og lad dig lulle i søvn af den lollandske stjernehimmel, som gæster er blevet det her i mere end 300 år. Næste morgen er der mulighed for at starte dagen med en udsøgt morgenmad med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg fra lokale Dalbakkegård.

Tag herefter ud på en af Lolland-Falsters skønne golfbaner, som byder på nye udfordringer for både øvede og letøvede. Du får dit greenfee udleveret i receptionen ved ankomst, så efter morgenmaden kan du blot pakke køllerne og komme afsted.

Opholdet kan opgraderes med en 4-retters tasting menu eller et værelse efter dit ønske.

Gastro Ophold fra kr. 1.645 pr. person

Til dig der vil bo ekstra godt og værdsætter gastronomi på højt plan, så er Det Nye Bandholm Badehotels Gastro Ophold det rigtige valg.

Som en del af opholdet tilbyder vi, ved ankomst, et køligt glas bobler, som enten kan nydes på stranden, på terrassen eller i vores hyggelige bar & lounge.

Senere byder vi dig indenfor til en gastronomisk 4-retters tasting menu, som rundes af med friskbrygget kaffe og Petit Fours.

Du kan forvente en gastronomisk rundtur med enestående lokale råvarer og mulighed for at kombinere menuen med velvalgte vine fra vores vinkort eller den skræddersyede vin pairing menu.

Dit dejlige værelse løber ingen steder, så der er rig mulighed for at runde aftenen af med et par cocktails i badehotellets hyggelige bar & lounge. Her er rolig musik og god stemning.

Når det bliver morgen på badehotellet, er vi klar med din morgenmad med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg fra lokale Dalbakkegaard.

Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Opholdet inkluderer følgende: 

1 Glas bobler ved ankomst  

4 Retters Tasting Menu 

Kaffe og Petit Fours

Overnatning med morgenmad

Pris

Fra kr. 1.645 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms

Gourmet Ophold fra kr. 2.045 pr. person

Gourmet Ophold er for jer der vil have det ultimative Det Nye Bandholm Badehotel kan tilbyde.

Det mærker du fra det øjeblik du ankommer, hvor roen og stemningen nydes over et godt glas bobler og lækre snacks. 

Efter en dag på stranden eller på opdagelse i områdets seværdigheder, er det tid til at smage på vores  7-retters tasting menu i restauranten, hvor de lokale råvarer har hovedrollen. Vores dygtige kokketeam forvandler Lollands enestående lokale råvarer til gastronomiske genistreger, der kan parres med vine fra vores velassorterede vinkort. 

Kombinationen af maden og vinen sætter dine smagsløg på opdagelse, og når I er færdige, er der heldigvis ikke langt til hotellets bar og lounge eller jeres lækre værelse.

Vågn veludhvilet op, og nyd morgenmaden med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød   og æg fra lokale Dalbakkegård.

Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Opholdet inkluderer følgende: 

1 Glas bobler og snacks ved ankomst  

7 Retters Tasting Menu 

Kaffe og Petit Fours  

Overnatning med morgenmad

Pris

Fra kr. 2.045 pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms