Det tager ikke lang tid
at komme langt væk

Hyggeophold

Vores nye Hyggeophold er for jer har brug for et hyggeligt afbræk fra hverdagen i lækre omgivelser på Bandholm Badehotel.

Når i ankommer bliver i mødt i loungen af friskbrygget kaffe og lækker kage inden i tager en tur på stranden, en gåtur i parken eller måske en frisk dukkert fra Danmarks ældste badeanstalt.

Senere serveres en lækker 2 retters Menu i hotellets hyggelig Lounge hvortil i kan vælge passende vine fra vinkortet eller måske bare nyde en iskold Krenkerup fadøl.

Om i senere vælger at slappe af i Loungen eller gå i baren eller måske direkte på værelset er helt op til jer, men i kommer ikke til at mangle hverken god mad eller hygge.

Næste morgen er Bandholm Badehotels lækre morgenmad klar til jer med med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød og æg og fra lokale Dalbakkegård og morgenpølser fra Sakskøbing. Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Gourmet Ophold

Gourmet Ophold er for dig, der vil have det ultimative Bandholm Badehotel kan tilbyde. Det mærker du fra det øjeblik du ankommer, hvor roen og stemningen nydes over et godt glas Champagne og lækre snacks. 


Efter en dag på stranden eller på opdagelse i områdets seværdigheder, er det tid til at smage på vores  7-retters Tasting Menu i restauranten, hvor de lokale råvarer har hovedrollen. Vores dygtige kokketeam forvandler Lollands enestående lokale råvarer til gastronomiske genistreger, der kan parres med vine fra vores velassorterede vinkort. 

Kombinationen af maden og vinen sætter dine smagsløg på opdagelse, og når de kommer tilbage igen, er der heldigvis ikke langt til hotellets bar og lounge eller dit lækre værelse.

Vågn veludhvilet op, og nyd din morgenmad med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød   og æg fra lokale Dalbakkegård. Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Opholdet inkluderer følgende: 

1 Glas Champagne og snacks ved ankomst  

7 Retters Tasting Menu 

Kaffe og Petit Fours  

Overnatning med morgenmad

Gastro Ophold

Til dig der vil bo ekstra godt og værdsætter gastronomi på højt plan, så er Bandholm Badehotels Gastro Ophold det rigtige valg. Som en del af opholdet tilbyder vi ved ankomst, et køligt glas Champagne, som enten kan nydes på stranden, på terrassen eller i vores hyggelige barlounge.

Når du er kommet op af strandstolen og har børstet strand-sandet af dig, er det tid til at tilbringe aftenen i hotellets restaurant. Her byder vi dig indenfor til en gastronomisk 4-retters Tasting Menu, som rundes af med friskbrygget kaffe og Petit Four.

Du kan forvente en gastronomisk rundtur med enestående lokale råvarer og mulighed for at kombinere menuen med velvalgte vine fra vores vinkort.
Din dejlige værelse løber ingen steder, så der er rig mulighed for at runde aftenen af med et par cocktalis i badehotellets hyggelige bar & lounge. Her er rolig musik og god stemning.

Når det bliver morgen på Badehotellet, er vi klar med din morgenmad med lokalt charcuterie, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød   og æg fra lokale Dalbakkegård. Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpresset frugtjuice.

Opholdet inkluderer følgende: 

1 Glas Champagne ved ankomst  

4 Retters Tasting Menu 

Kaffe og Petit Fours

Overnatning med morgenmad