Luk

Møder & konferencer

Møder & Konferencer

Det perfekte møde kræver perfekte rammer.

På Det Nye Bandholm Badehotel føles det som om, du er langt væk, selvom du kun er 1½ time fra København. De rolige og smukke omgivelser et håndklædekast fra vandet gør, at du kan få ro i tankerne, så du kan tænke nyt. Netop derfor er det et ideelt sted for møder.

Derudover har vi lokaler med plads til alt fra 4 -100 personer samt 43 charmerende værelser og to restauranter, der forvandler øens lokale råvarer til gastronomiske genistreger.

De rette rammer har stor betydning for dit møde. Lokalestørrelse og formål skal gerne gå hånd i hånd, og udstyret skal som bekendt være i orden.

Vi har netop installeret helt ny AV i samtlige lokaler, og båndbredden på hotellets gratis WiFi er naturligvis også i top.

Dagsmøder

Når I holder et dagsmøde på Det nye Bandholm Badehotel, er der god tid til at fordybe jer i arbejdet. Vi sørger for, at I kommer godt fra start med en god morgenmad, får en velfortjent pause med en frisk frokost, og afslutter dagen med eftermiddagskaffe og hjemmebag.

Alt er klaret, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Dagsmøder inkluderer

Formiddagskaffe med hjemmebagt morgenbolle, ost og lokalt charcuterie
Kaffe og vand i lokalet hele dagen
Frokostret med sodavand
Eftermiddagskaffe med hjemmebag
Lokaleleje med AV
Total
675 kr.

Mødedøgn

Når I holder et mødedøgn på Det Nye Bandholm Badehotel, er der god tid til at fordybe jer i arbejdet. Vi sørger for, at I kommer godt fra start med en god morgenmad, får en velfortjent pause med en frisk frokost og afslutter dagen med en 2-retters menu fra vores kendte køkken. Næste dag starter med vores lækre morgenmadsservering, hvorefter der er afrejse. Døgnet kan naturligvis struktureres, som I ønsker det.

Alt er klaret, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Mødedøgn inkluderer

Formiddagskaffe med morgenbolle og pålæg
Kaffe og vand i lokalet hele dagen
Frokostret med sodavand
Eftermiddagskaffe med hjemmebag
Lokaleleje med standard AV
3 retters menu excl. drikkevarer
Total uden overnatning
995 kr.