Luk

Hotelevents

Lolland-Falster har det for vildt
Dato
November 15, 2023
Vild spiseoplevelse på Bandholm Badehotel med Nicky Arentsen og Gordon P. Henriksen.

Bandholm Badehotels anerkendte køkkenchef, Nicky Arentsen, har slået kræfterne sammen med outdoorguruen, Gordon P. Henriksen, og sammen har de sat sig som mål at servere den vildeste middag som Lolland og Falster har at byde på, og du er velkommen.

Onsdag d. 15. november vil Nicky kreere en helt særlig middag, som tager udgangspunkt i vildt som Gordon lykkedes med at få nedlagt på Lolland og Falster. Præcis hvilke råvarer og hvilke retter det bliver, afhænger af hvilke dyr Gordon får ram på og hvor Nickys fantasi og inspiration tager ham hen. – Men vi kan love, at det bliver vildt!

Mellem retterne vil Gordon fortælle om de jagtoplevelser, der ligger bag råvarerne, og de tidlige morgener og aftener i naturen på Lolland-Falster. Han vil fortælle lidt om, hvordan selve jagten foregår, men også åbne op for de mange stærke følelser, der kan være involveret, når det gælder jagt. Herefter vil Nicky fortælle om selve retterne, hans inspiration og teknikker – og således vil alle ikke bare kunne nyde en række vilde retter –men få en helstøbt, vild, ærlig, lokal og personlig middagsoplevelse.

Prisen er 650,- pr person. Dertil kan købes drikkevare, hvor der bl.a. også her vil være fokus på nogle af de lokale producenter. Det erselvfølgelig også muligt at booke overnatning på hotellet.

Ønskes overnatning kan der bookes online på hjemmeside: www.bandholmbadehotel.dk
eller via e-mail: info@bandholmbadehotel.dk

 Program:
17.00 - Snacks & velkomst øl fra Krenkerup Bryggeri

Vi samles udenfor og ser Nicky tilberede maden. Får en fortælling om det lokale bryggeri, Krenkerup, en lillle tår at drikke og en lækker snack.

18.30 - Middagen starter

Der vil blive serveret kreative retter, hvor Nicky og Gordon vil deltage undervejs og komme med deres fortællinger.

* Bemærk der er begrænset antal billetter – så det er først til mølle.

Eventet er arrangeret i samarbejde med Visit Lolland-Falster med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Book Event
650,- pr. person