Hotelevents

Gourmet & Champagne
Dato
November 10, 2022

Fredag den 2. december kl. 18.30

Deltag i denne unikke Gourmet og Champagne aften i samarbejde med 2010 Vin & Velsmag.

Her disker køkkenchef Nicky Arentsen op med en lækker 5 serverings signatur tasting-menu, designet til at komplimentere de lækre Champagner fra Piot-Sevillano.

Menuen er, som altid, stærkt inspireret af de lokale råvarer og naturligvis sæsonen

Menu

Saltet kammusling med stikkelsbær og rose

Slethvar med vin jaune og Fejø figner

Spæde kålskud fra den grønne verden.

Langø torsk med karamelliserede løg,

Hyldeblomst beurre blanc med black label caviar

Lokal dådyr ryg med fermenterede blåbær og sort hvidløg. 

Blodappelsin sorbet med vanille pannacotta og yuzu glaze

Champagner

Vi skal smage i alt 6 topChampagner, som vil blive præsenteret af Christine Scher-Sevillano som erdatter i familieforetagendet Champagne Piot-Sevillano.

Champagne Piot-Sevillano producerer årligt 60.000 flasker top Champagne, udelukkende af druer fra egnestokke fordelt på 70% Meunier; 15% Pinot Noir; 15% Chardonnay fra 8ha jord.

Champagnerne kan naturligvis købes i 2010 Vin & Velsmag.

Der er begrænsede pladser til denne fantastiske aften, så book hurtigt.

Book Event
1.500 kr. pr. person