Luk

Det Nye
Bandholm Badehotel
Ferielukket til 9. februar 2023

Book værelse

Ankomstdato
Afrejsedato
Se ledighed

Godt Nytår fra Det Nye Bandholm Badehotel og velkommen i 2023

Ferielukket

Det Nye Bandholm Badehotel genåbner 9 februar 2023.

I ferieperioden besvarer vi henvendelser via mail og telefon hurtigst muligt, men der må regnes med nogle dages ekspeditionstid.

I lukkeperioden installerer vi miljøvenlig fjernvarme og bygger nyt køkken og når vi åbner igen vil der være to restauranter. Vores anmelderroste Restaurant Essens og dertil det nye Brasserie Alba.

Der vil også være nye åbningstider for både ophold og restauranter men vi er altid åbne for møder, konferencer og fester.

Mødefaciliteterne får også en overhaling og vi renoverer vores Boardroom som bliver til Jagtstuen og der kommer tidssvarende AV i alle mødelokaler

Vi gør opmærksom på at du skal huske at reservere bord i restauranterne.

Vi glæder os til at se dig
Gavekort

Valentines Day gavekort

Giv en Valentines oplevelse, der går lige i hjertet

Skriv "Valentines" i feltet "kampagnekode", og skriv værdibevisets kode ved booking.
Bestil dit gavekort her
Spar 20%

Det nye Bandholm Badehotel - anmelderrost for høj gastronomi, service og atmosfære

Bandholm Badehotel har i 2022 fået helt nye ejere, som er en investorkreds af passionerede mennesker med solid erfaring inden for hoteldrift.

På historiske Bandholm Badehotel gør vi jeres besøg mindeværdigt. Her er solstrejf, bølgeskvulp og luksuriøs hygge. Det er netop dét, der er kendetegnende for den særlige, danske tradition at bo på badehotel.

Når du på Bandholm Badehotel nyder de lokale Lollandske råvarer i et solstrejf på terrassen, dypper din krop i Smålandshavet eller lukker øjnene langt under den lollandske nattehimmel, bliver du på et øjeblik en del af mere end 330 års historie.

For lige her på Bandholm Havn lå oprindeligt en kongeligt privilegeret kro, der allerede i 1692 bød handlende velkommen, når rejsen gik gennem det lollandske vand og land. Her hviler det smukke, hvide badehotel, der i 1886 afløste den aldrende kro, og som vi i dag byder vores gæster velkommen til.

Gennem tiden er mange ting her på Bandholm Badehotel ændret, men meget er også det samme.

Vi kræser om jeres måltid med bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne, Smålandshavet byder på et forfriskende dyp fra Danmarks ældste badeanstalt, og sidst på aftenen sørger den lollandske stjernehimmel for at lulle jer i søvn, som gæster er blevet det her de sidste 330 år.

Vores historie er lang. Men den er kun lige begyndt. Og vi glæder os til at skrive den sammen med jer.

Gastronomi

Bandholm Badehotel tilbyder 2 hyggelige restauranter:

"Restauranten" og "Loungen"
Fælles for begge restauranter er at gastronomien og servicen er i top,
men med forskellige tilbud. Klik på menuen" Restauranter" her i
toppen for at se detaljerne.

Åbningstider i restauranten:

Morgenmad alle hverdage fra 08.00 - 10.30
Morgenmad weekend og Helligdage fra 08.00 - 11.00
Frokost: Lukket*
Middag: Tirsdag - lørdag 18.00 - 22.00. Søndag / Mandag lukket

* I forbindelse med konferencer er frokost muligt


Åbningstider i brasseriet:

Baren åben alle dage i receptionens åbningstider
Frokost: Lukket
Middag: Tirsdag - lørdag 18.00 - 21.00. Søndag / Mandag lukket

Strategi seminar eller Møde

På Bandholm Badehotel føles det som om du er langt væk, selvom du kun er 1½ time fra København. De rolige og smukke omgivelser et stenkast fra vandet gør, at du kan få ro i tankerne, så du kan tænke nyt.

Og netop derfor er det et ideelt sted for møder, seminarer og konferencer. Derudover har vi lokaler med plads til alt fra 4 -80 personer med komfortable møbler samt tidssvarende AV og ikke mindst 43 charmerende værelser og en restaurant, der forvandler øens lokale råvarer til gastronomiske genistreger.

Se alle muligheder

Lad Lolland lokke...

Overraskende oplevelser er aldrig langt væk, når du bor på Bandholm Badehotel. Fra vores idylliske beliggenhed på Lollands nordkyst, kan du nemt udforske øens mange naturskønne steder, historiske huse og gastronomiske destinationer.

Smut f.eks. på en dagstur til de frodige frugtplantager på øerne i Smålandshavet, tag til Frederiksdal og smag på kirsebærvin i verdensklasse eller oplev det storslåede kunstværk Dodekalitten.

Læs mere om Lolland

Skønne lokale råvarer

Fra den enestående lollandske muld skyder Michelin-værdige råvarer, som vores erfarne kokke forvandler til gastronomiske genistreger, der sætter hele dit sanseapparat i fuld beredskab. Måske er det derfor, vores restaurant er en af Sydhavsøerne’s mest besøgte – kom selv og smag efter.

Mad & drikke

Følg os på sociale medier

Bliv en del af historien

Ordet ’badehotel’ opstod i midten af 1900-tallet, hvor Københavns finere borgerskab fik for vane, at tage på landet for at restituere om sommeren. Det skulle gerne foregå tæt på hav og strand og derfor skød det ene badehotel efter det andet pludselig op, ved de danske
kyster.

Bandholm Hotel åbnede som kro allerede i 1600-tallet og er derfor langt ældre end de resterende badehoteller, men beliggenheden gør alligevel, at vi kan pryde os med titlen. Blot få hundrede meter fra hotellet, finder man nemlig Bandholm strand samt Danmarks ældste badeanstalt fra 1870.

Læs mere om hotellet

Karriere på Bandholm Badehotel

Vi søger i øjeblikket en række medarbejdere til Bandholm Badebadehotel. Kom med på holdet og en spændende rejse. Læs mere om mulighederne her.

Se ledige jobs